I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Ling Long sponzor fudbalske Super lige Srbije

Potpisivanjem trogodišnjeg ugovora kineska kompanija Shandong Linglong Tire, koja gradi fabriku u Zrenjaninu, postala je naslovni sponzor fudbalske Super lige Srbije.

Zajednica fudbalskih klubova Super lige i Prve lige Srbije i kineska kompanija Shandong Linglong Tire potpisala je ugovor o naslovnom sponzorstvu Super lige Srbije. Saradnja je dogovorena na tri godine, pa će tokom naredne tri sezone, počevši od sezone 2019/20, naš elitni rang takmičenja svom nazivu pridodati i naziv ove kompanije.

Tim povodom održana je svečana ceremonija potpisivanja ugovora sa ovom renomiranom svetskom kompanijom. Potpisnik ispred Zajednice fudbalskih klubova Super lige i Prve lige Srbije bio predsednik ove organizacije, gospodin Dragomir Lazović, dok je u ime kompanije Shandong Linglong Tire potpis na ugovor stavio predsednik te kompanije, gospodin Wang Feng. Tom prilikom važnom gostu je uručena plaketa Zajednice, kao i zvanična fudbalska lopta sa potpisima jedanaest najboljih igrača protekle polusezone, u znak buduće saradnje.

Fordomanija

Pored potpisnika ugovora ovom događaju je prisustvovao i potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije, Marko Pantelić, kao i generalni sekretar Zajednice, gospodin Darko Ramovš.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

JUVENTUS I WOLFSBURG

Kompanija Shandong Linglong Tire je jedan od najvećih proizvođača guma u Kini, kao i u svetskim okvirima, a ove godine započela je izgradnju fabrike u Zrenjaninu. Treba reći da dogovorena saradnja sa Super ligom Srbije nije prvo sponzorstvo ove kompanije u oblasti fudbala, jer je Ling long Tire zvanični partner fudbalskih klubova Juventus i Wolfsburg.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh