I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

LETNJI POPUST je već počeo – Vaše je samo da okupite ekipu za fudbal u balonu

Nemate afiniteta da postanete vrhunski sportista, ali ne biste odustali od ’pikanja’ fudbala sa drugarima iz škole, sa posla ili društvom iz kraja?

Zatvoreni fudbalski balon je idealno mesto za druženje i u letnjim i u hladnijim danima. Zato naši dragi muškarci, pravac na mali fudbal u Sportski centar Bambi!

SAT FUDBALA – SAMO 2.500 DINARA

Za sve poklonike malog fudbala, pravu ponudu ima Sportski centar Bambi, sportski kompleks smešten na Zelenom polju. Za samo  2.500 din možete obezbediti termin u trajanju od 60 minuta i sa prijateljima uživati igrajući na najkvalitetnijoj veštačkoj travi, u fudbalskom balonu sa najboljim uslovima, kako za samu igru, tako i za sve prateće aktivnosti.

I Taxi Zrenjanin

Cena je 2.5000 dinara, bez obzira na termin (8 – 24 h) i bez obzira da li je radni dan ili vikend.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Kompletno sve svlačionice su dezinfikovane, kao i golovi, rekviziti, lopte… Svakodnevno radimo čišćenje i dezinfekciju. Počeli smo sa izdavanjem termina u balonu 11. maja. U početku su se ekipe javljale dosta oprezno, a ubrzo nam se vratilo mnogo ekipa i firmi, koje su igrale kod nas redovno pre početka epidemije. Letnja cena, 2.500 dinara će biti aktuelna do početka septembra – kaže direktor SC Bambi, Darko Tošić.

Pored sportskih terena, objekat sadrži i vrhunski opremljene svlačionice sa toplom vodom, tuševima, a na spratu su moderna teretana i sala za fitnes. Idealno mesto za okupljanje ekipe ili sređivanje utisaka posle rekreacije je kafić u sklopu objekta, a za posetioce je obezbeđen i besplatan parking.

Fudbal je najpopularniji sport u celom svetu ili kako bi se preciznije reklo: „Najvažnija sporedna stvar“. Neka tako i ostane, ali ostavite i malo slobodnog vremena za Vaše drage jer i njima treba Vaša pažnja. Ali i tu postoji rešenje – dok vi igrate fudbal, one mogu u teretanu ili neki od programa u fitnes sali Sportskog centra Bambi.

Balon za mali fudbal poseduje i obezbeđen parking za vozila gostiju, koji je apsolutno besplatan.

U balonu je organizovana i škola fudbala Akademije Bambi za decu.

INFORMACIJE

Sve informacije možete dobiti putem telefona 023 – 522 – 001 ili 064/14-64-984, kao i putem fb stranice.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh