I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Lenđer prespavao Novu godinu

Ivan Lenđer se, u sklopu priprema za novu sezonu, nalazi na visinskim pripremama u gradu San Luis Patosi u Meksiku. On je u Meksiko otputovao 23. decembra, a u toj zemlji će ostati do 14. januara.

Ivan Lendjer

Život profesionalnog sportiste ume da bude lep, ali i surov. Dok većina vas novogodišnje i božićne praznike provodi u krugu porodice i prijatelja, Ivan Lenđer je otputovao na pripreme, na drugi kraj sveta, a Novu godinu je dočekao u dubokom snu.

– Nije bilo pauze sa treninzima, tako da nisam nešto posebno proslavio. Novu godinu sam dočekao spavajući – iskren je Lenđer.

I Taxi Zrenjanin

Ivan je na pripremama sa Velimirom Stjepanovićem i trenerom Krisom Tajdijem.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Meksiko je odabrao Kris zbog odličnih uslova za trening i zato što kamp nije kao svi ostali visinski kampovi, koji su potpuno izolovani, već je kamp u gradu na 1.900 metara nadmorske visine. U pitanju je San Luis Potosi, a trening centar se zove La Loma.

Plivački as će 2014. godinu pamtiti po velikom koraku u svojoj karijeri.

– Proteklu godinu ću pamtiti po tome što sam napravio veliki korak u svojoj karijeri i preselio se u Dubai. Rad sa Krisom Tajdijem mi mnogo znači, jer se dosta razlikuje od prethodnog rada, na koji sam do sada navikao, ali pre svega, uslovi koje imam tamo ne mogu da se porede sa uslovima u Srbiji. Nadam se da će mi to pomoći u daljoj karijeri.

Zrenjanin je i dalje Ivanova redovna stanica.

– U Dubaiju ću biti do daljnjeg, ali ću često dolaziti u Zrenjanin. Dubai će biti moja baza dok se budem aktivno bavio plivanjem, a mislim da će to biti do Olimpijskih igara sledeće godine. Planovi su mi da pokušam u aprilu da otplivam normu za Rio i na leto, na Svetskom prvenstvu, to još jednom potvrdim i izborim plasman za neku od popodnevnih trka, odnosno polufinale ili finale – kaže Ivan za Ilovezrenjanin.

Lenđer se 14. januara seli u Brazil, gde će nastaviti pripreme do 21. januara. Nakon toga sledi nastavak priprema 7 dana u Dubaiju i zatim takmičenje „Euro miting“ u Luksemburgu. 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh