I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Najnovije vesti

Lenđer vodio Evropu do produžetaka sa Amerikancima

U Glazgovu je 20. i 21. decembra  održan duel reprezentacija Evrope i USA. Za reprezentaciju Evrope je nastupao Ivan Lenđer, koji je u trci 100 delfin zauzeo drugo mesto sa vremenom 51.67 , a u trci 4×100 mešovito je plivao vreme 50.88, što je bilo dovoljno za drugo mesto štafete.

Ivan Lendjer

U spektakularnom takmičenju pred punim tribinama Evropa i USA su posle zvaničnog dela programa imale isti broj bodova – 131! Nakon toga je usledila dodatna štafeta 4×50 mešovito, koju je reprezentacija Evrope izgubila za 20 stotinki.

Konačan rezultat takmičenja je bio 132 USA : 131 Evropa. Trener Evrope na ovom takmičenju je bio Dragan Jocić.

I Taxi Zrenjanin
Dragan Jocic

Dragan Jocić

– Izuzetno sam zadovoljan Ivanovim nastupom na ovom takmičenju. U trci na 100 delfin (51,67) je osvojio 2. mesto i doneo Evropi 3 boda. U štafeti je plivao još bolju trku (50.88), što je pokazatelj njegovih kvaliteta za neke sledeće nastupe. Prisustvo ovom sprektakularnom takmičenju sa završnicom kakva se nije mogla ni zamisliti i nikad nije viđena će nam obojici ostati u sećanjima do kraja života. Ivan sada ide na zaluženi odmor i posle Nove godine se okreće pripremama za Evropsko prvenstvo u 50m bazenima, koje je sredinom jula meseca u Berlinu – istakao je Jocić.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Duel_in_the_pool_mainImage_Home_791_343_80_s_c1

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh