I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Lazarevčani na Regionalnom šampionatu Evrope

Karatistkinje Lazareva Sanja Cvrkota i Marina Radičević, kao i njihov trener Miloš Erić, otputovali su danas u Francusku, gde će 6. i 7. juna biti održan Regionalni šampionat Evrope.

rsz_1sanja_cvrkota

Lazarevčanke na EP nastupaju za reprezentaciju Vojvodine – Marina Radičević u sastavu kadetsko – juniorske ekipe, a Sanja Cvrkota u senorskoj konkurenciji. Miloš Erić je sekretar Karate saveza Vojvodine, a na takmičenju će imati ulogu trenera.

– Meni je ovo već peti put da učestvujem na Regionalnom prvenstvu Evrope, a Marini treći. Prošle godine nismo osvojili nijednu medalju, a pretprošle smo zauzeli prvo mesto u ukupnom plasmanu. Nadamo se da će reprezentacija Srbije i ove godine osvojiti bar jednu od medalja – kaže Sanja Cvrkota za Ilovezrenjanin.

I Taxi Zrenjanin

BALKANSKO PRVENSTVO ZA DECU

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Proteklog vikenda je u Herceg Novom održano Balkansko prvenstvo za decu. Vukašin Đurović je nastupao u kategoriji muških nada, preko 50 kilograma.

Vukašin Đurović

Vukašin Đurović

Vukašin je pobedio Rumuna, zatim Crnogorca, pa Turčina i tako došao do polufinala. U polufinalu je izgubio od Makedonca. U repasažnoj borbi za treće mesto je izgubio od Albanca i tako za dlaku izgubio medalju i zauzeo peto mesto. Sa Vukašinom je u Herceg Novom bio i trener Miloš Erić.

  • Divider

  • Divider
Na vrh