I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Laura iz Segedina apsolutni pobednik „Tarzan Kupa“ (5 FOTOGRAFIJA)

Drugi plivački maraton na Peskari, koji nosi ime „Trofej Džonija Vajsmilera“, odnosno popularnog holivudskog Tarzana, okupio je u subotu 40 nahrabrijih plivača i plivačica na omiljenom zrenjaninskom kupalištu. Oni su se u različitim starosnim kategorijama nadmetali na stazi dužine 2,3 kilometra.

Trofej Dzonija Vajsmilera guzva

Laura Vash iz Segedina je apsolutni pobednik sa vremenom 27 minuta i 25 sekundi, dok je drugoplasirani Milorad Jakšić iz Novog Sada sa vremenom od 27 minuta i 45 sekundi. Oboje su osvojili „Trofej Džonija Vajsmilera“, Laura u ženskoj, a Milorad u muškoj konkurenciji.

Plivačica iz Segedina, Laura Vash (u sredini) osvojila je zlatnu medalju

Plivačica iz Segedina, Laura Vash (u sredini) osvojila je zlatnu medalju

PerSu marketi

Od Zrenjaninaca, Milan Milojević je osvojio zlatnu medalju u starosnoj kategoriji 45 – 49 godina, Snežana Stojin zlato u 50 – 54 godine, a Srđan Stefanović srebro u kategoriji 60 – 64 godine. Njih troje su članovi KDMP „Peskara“.

Trofej Dzonija Vajsmilera

Od članova PK Proleter, Dragan Mirkov je osvojio srebro u kategoriji 40 – 44 godine, a Slađana Tomić – Gostojić zlato u 45 – 49 godina. 

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Trofej Dzonija Vajsmilera deca

– Vreme je bilo dobro u subotu, ali je prohladna voda pokolebala neke plivače, koji su navikli na topliju vodu u bazenu – kaže predsednik KDMP Peskara, Aleksandar Anđelić. –  Dobili smo pohvale za organizaciju od svih učesnika. Prvi put su plivali gosti iz Mađarske i Makedonije, tako da je trka imala međunarodni karakter. Takođe nam je drago, što je ovo jedina sportska trka u Zrenjaninu, koja okuplja kako elitne sportiste, tako i široko građanstvo – dodao je Anđelić.

Trofej Dzonija Vajsmilera obezbedjenje

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh