I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Kristalnoj dvorani

Evropska odbojkaška konfederacija, CEV, saopštila je da će se utakmice II runde kvalifikacija za XXVI EP 2018. u konkurenciji juniorki i juniora odigrati u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu 26 – 28. aprila.

Detalj sa EP za odbojkašice: Rumunija – Izrael u Kristalnoj dvorani (25. septembar 2011. godine)

U A grupi u konkurenciji juniorki igraće Srbija, Holandija, Mađarska i Danska, a u F grupi u konkurenciji juniora Srbija, Portugalija i Norveška.

EP za juniorke u Albaniji

Plasman na EP iz II runde kvalifikacija u konkurenciji juniorki izboriće pobednici 7 grupa, dok će 7 drugoplasiranih selekcija i najbolja trećeplasirana selekcija izboriti plasman u III rundu (28. jun – 1. jul), odakle će plasman izboriti po 2 selekcije iz obe grupe.

I Taxi Zrenjanin

XXVI EP 2018. u konkurenciji juniorki (do 19 godina) odigraće se 1 – 9. septembra u Albaniji, a mesta odigravanja će naknadno biti određena.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

EP za juniore u Holandiji i Belgiji

Plasman na EP iz II runde kvalifikacija u konkurenciji juniora izboriće pobednici 8 grupa, dok će drugoplasirane selekcije izboriti plasman u III rundu (28. jun – 1. jul), iz koje će plasman na prvenstvo Evrope izboriti pobednici obe grupe.

XXVI EP 2018. u konkurenciji juniora (do 20 godina) odigraće se 14 – 22. jula u Hagu i Ejdeu, u Holandiji, i Kortrajku u Belgiji.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh