I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Sport

Kup Zrenjanina u fider ribolovu

Klub sportskih ribolovaca Banat organizuje IV Promotivni Kup grada Zrenjanina u Fider ribolovu. Takmičenje će biti organizovani 26. aprila 2015. godine (nedelja) sa početkom u 07.30 časova.

ribolov

Ovaj događaj okupiće 40 takmičara iz cele zemlje, na takmičarskoj stazi na jezeru kod Suda u centru grada. Takođe, dan ranije, u subotu 25. aprila 2015. godine od 18 časova u sali Mesne zajednice “Mala Amerika”, biće održana prvu „Feeder Akademiju“.

Naime, radi se o praktičnoj i teorijskoj prezentaciji opreme, tehnike i metoda takmičarskog ribolova u discipline fider. Multimedijalnu prezentaciju će voditi takmičari iz beogradskog kluba za sportski ribolov “Energotim”, koji su i aktuelni šampioni u sporskom ribolovu za prošlu godinu.

PerSu marketi

Cilj je da se okupe naši sugrađani i ribolovci kako bi im približili i demonstirali ovaj vid ribolova. Pripremili smo i prigodne poklone za prisutne u vidu sitne opreme za ribolov. Očekivano trajanje prezentacije je oko 3 sata – poručuju iz kluba sportskih ribolovaca Banat.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh