I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Kup Zadrugara iz Lazareva prerastao u međunarodni turnir

Tradicionalni 16.”Kup Zadrugara”, koji je prerastao u međunarodni turnir, jer je učestvovala i jedna ekipa iz BiH (Sinbra – Tuzla), održan je prvi put u Kristalnoj dvorani, umesto u sali u Lazarevu.

Učestvovalo je oko 350 takmičara iz 26 klubova. Najuspešniji klub bila je “Mladost” iz Novog Miloševa, drugi je bio “Borac 021” iz Šajkaša, a treći Zrenjanin.

PerSu marketi

U uvodnom delu takmičenja nastupilo je folklorno društvo “Zavičaj” iz Lazareva, a zatim su dodeljene zahvalnice najzaslužnijim organizacijama i pojedincima za doprinos u radu KK Zadrugar.

Zlatana Ankić, nekadašnja karate šampionka i najbolja sportistkinja Zrenjanina, dobija zahvalnicu od predsednika KK Zadrugar

Na turniru su prisustvovali i predstavnici lokalne samouprave, Sportskog saveza Zrenjanina, Karate Federacije Srbije, Karate saveza Vojvodine i mnogi drugi.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Zahvalnica generalnom sekretaru Sportskog saveza grada Zrenjanina, Vukosavi Đapić Atanacković

-Karate klub Zadrugar se zahvaljuje svima koji su učestvovali u organizaciji ovog turnira, a posebno direktoru JU Sportski objekti, Bojanu Mijatovu i zaposlenima u Kristalnoj dvorani, kao i medijima, koji su pratili ovo takmičenje – rekao je trener KK Zadrugar iz Lazareva, Miloš Erić.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh