I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Milica Perin i Radovan Vlajkov pobednici “Memorijala Miša Mošorinski”

Milica Perin, juniorska reprezentativka Srbije iz zrenjaninskog Banata sa 553 čunja i Zrenjaninac Radovan Vlajkov, inače reprezentativac Beograda sa 291 čunjem, pobednici su osmog „Memorijala Miša Mošorinski“ održanog u Zrenjaninu u spomen na nekadašnjeg istaknutog kuglaškog reprezentativca.

Perinova je pretekla drugaricu iz kluba i reprezentacije Oliveru Čikoš (547) i takođe mladu kuglašicu Banata Višnju Živanović sa 507 čunjeva.

U muškoj konkurenciji, zbog kvara kuglane Banata, takmičenje je nastavljeno na dve staze. Vlajkov je bio bolji od Nemanje Todorovića (Banat) koji je srušio 291 čunj i trostrukog pobednika ovog turnira 2009, 2014. i 2015, takođe Zrenjaninca Gorana Ostojića, inače reprezentativca Beograda, koji je oborio 281 čunj.

I Taxi Zrenjanin

Miša Mošorinski

Miša Mošorinski je igrao za Banat i Kristal iz Zrenjanina, Jedinstvo iz Novog Bečeja, „13. maj“ iz Novog Sada i Sentu. Mošorinski je 2002. kao član Jedinstva pobedio na „Trofeju Jugoslavija“ u Apatinu i osvojio bronzu na pojedinačnom Šampionatu Jugoslavije. Te godine je zaigrao u reprezentaciji i na SP u Osijeku.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh