I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Sedmoro kuglaša iz Zrenjanina – velike nade srpskog kuglanja

Kamp Ministarstva omladine i sporta Srbije i Kuglaškog saveza Srbije počeo je u Vrbasu i do 13. avgusta u njemu će raditi 28 polaznika, po 14 dečaka i devojčica rođenih 2000. i mlađih.

U stručnom timu su selektor juniora, četvorostrukih uzastopnih šampiona sveta Vojko Pavlović, doskorašnji selektor kadeta Mirko Čukvas i selektor kadetkinja Ljubomir Štetin.

– Svi polaznici su i potencijalni kandidati za reprezentativne selekcije za kadetsko Prvenstvo sveta 2019. u Rokicanima u Češkoj – istakao je Vojko Pavlović.- Namlađi učesnici su Ivana Pavkov i Tadija Cvijanović rođeni 2006. Zahvaljujemo se našim sjajnim domaćinima iz CFK “Drago Jovović” na gostoprimstvu i izvanrednim uslovima za rad, jer su nam na raspolaganju, uz kuglanu, i dvorana, atletska staza i bazeni.

I Taxi Zrenjanin

Odigrano je kontrolno takmičenje u miks tandemima. Slavili su Aljenka Marko (Slavia, Kovačica) i Miloš Rajić (Kristal). Prošli su kvalifikacije kao “laki luzeri”. Učestvovalo je 14 mikseva od kojih je sedam, plus poraženi sa najboljim rezultatom (“laki luzer”) prošlo u četvrtfinale.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U finalu Aljenka Marko i Miloš Rajić su slavili na “zlatne kugle” protiv Kristine Trošić (Jagodina) i Tomislava Markovića (Vojvodina, BG). U setovima je bilo 1:1, u dve “zlatne kugle” Aljenka Marko i Miloš Rajić srušili su sedam čunjeva (“četvorka” i “trojka”), a Kristina Trošić i Tomislav Marković samo četiri (svako po dva čunja)…

Bronze su pripale Andrei Delić (Spartak, Debeljača) i Dejanu Radonjiću (Kristal) koji su polufinalu izgubili od, kasnije, “srebrnog” miksa i Mioni Grujić (Banat) i Gaboru Kurcinaku (Vojvodina, BG) koji su u drugom polufinalu poraženi od pobedničkog para.

Oni su velike kuglaške nade

Na kampu su sledeći kuglaši i kuglašice iz Zrenjanina: Nikola Tadin, Zoran Stepanov, Branislav Popov, Miona Grujić (svi Banat, Zrenjanin) i Dejan Radonjić, Miloš Rajić, Nataša Lazarević (svi Kristal, Zrenjanin).

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh