I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Kroz Vanjinu školu odbojke prošlo 2.000 mališana

Vladimir Vanja Grbić održao je prve časove u okviru Vip Beach Masters škole odbojke, koju treću godinu zaredom organizuju kompanija Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije. Najmlađi ljubitelji odbojke učili su na zabavan i zanimljiv način tehnike serviranja i kretanja po terenu, kao i ostale osnove ovog timskog sporta. Školica odbojke namenjena je svim zainteresovanim mališanima starosti do 14 godina, bez obzira na to da li imaju odbojkaško iskustvo ili ne.

Fordomanija

 

2012 CEV Beach Volleyball European Championship Novi Sad Masters

 

– Klinci su jednostavno sjajni i veoma sam srećan što ćemo se do subote družiti na ovim odličnim terenima na Štrandu. Novi Sad je oduvek bio srpska prestonica odbojke, tako da me uopšte ne čudi količina talenta koja prosto izbija iz ovih mališana. Ovoj deci je potrebna podrška i usmerenje kako bi ostvarili svoj potencijal, a izuzetno sam srećan što jedan od prvih koraka ka tome ostvaruju kroz našu Vip Beach Masters školu odbojke“ – izjavio je Vanja Grbić nakon prvih časova. Kroz Vanjinu školu od 2011. godine do sada je prošlo više od 2.000 mališana.

 

Vip Beach Masters škola odbojke nastavlja se na Štrandu sve do kraja Evropskog prvenstva u odbojci na pesku, i to u terminima od srede do petka (17-19. jul) u 10 i 17 časova, kao i u subotu (20. jul) u 14 časova.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh