I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Kristalna dvorana spremna za Evropsko prvenstvo u košarci za žene

Kristalna dvorana će od 27. do 30. juna biti domaćin grupe D Evropskog prvenstva u košarci za žene, a u proteklih mesec dana je urađeno mnogo kako bi svi zahtevi FIBA bili ispunjeni do najmanjeg detalja.

– Okrečena je kompletna unutrašnjost Kristalne dvorane, fiksirane su stolice na tribinama, reparacija i priprema sistema za klimatizaciju, reparacija platoa i stepeništa, lepljenje folije na stakla kako svetlo ne bi smetalo sportistima… Radimo ubrzano, završavamo najsitnije detalje kako bi sve bilo spremno za početak Evropskog prvenstva – rekao je direktor JU Sportski objekti Zrenjanin – Bojan Mijatov.

PerSu marketi

U Kristalnoj dvorani su postavljeni novi semafori, a u pitanju je najnovija tehnologija.

– Semafori su licencirani od pet svetskih federacija u kolektivnim sportovima, tako da podržavaju sva svetska, evropska takmičenja, kao i Olimpijske igre. Oba semafora su vredna 10,5 miliona dinara. Jedan poseduje veliki LCD ekran od 9 kvadrata, a drugi je mono – tabla. Stari semafori će biti premešteni u „Medison“.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Direktor JU Sportski objekti, Bojan Mijatov

Sinoć u 20 h je prvi trening odradila Belgija, a danas počinju sa treninzima i ostale reprezentacije.

– U sredu uveče, 26. juna, u 22 h i 45 minuta. Tada će biti veliki test za rasvetu, ozvučenje, stanje agregata i provera svega ostalog. Javna ustanova Sportski objekti je uspela da odgovori svim izazovima i zahtevima FIBA. Naši radnici su u kratkom roku uradili jako veliki posao i kao direktor sam im zahvalan na tome – dodao je Bojan Mijatov.

Prve utakmice u Zrenjaninu na programu su u četvrtak, 27. juna, kada se sastaju Rusija – Belgija (17.45 čas) i Belorusija – Srbija (20.30 čas). U petak, 28. juna, na programu su mečevi: Belgija – Belorusija (17.45 čas) i Srbija – Rusija (20.30 čas).

Poslednje kolo u Zrenjaninu igra se u nedelju, 30. juna. O plasmanu u narednu fazu takmičenja odlučivaće tog dana Belorusija – Rusija (17.45 čas), a potom i Belgija – Srbija (20.30 čas).

Karat još uvek ima, a mogu se kupiti na OMW pumpi na Žitnom trgu, knjižari Laguna u Aviv parku i Globo Tursu na Magistrali.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh