I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Kristal organizovao turnir „Irena Kaločai“

Kuglašica Apatina Nataša Savić osvojila je prvo mesto na prvom ženskom „Turniru Irena Kaločai“ u organizaciji Kuglaškog kluba Kristal.

Kuglanje

Savićeva je, u uzbudljivoj završnici, jer se sve rešilo u poslednjih nekoliko hitaca, oborila 599 čunjeva i za čunj pretekla reprezentativku novosadskog Džambo investa Jasminu Anđelković (598), dok je treće mesto pripalo Nevenki Joković, prvotimki subotičkog Pionira sa 595 čunjeva. Sve tri su igrale u poslednjem, od četiri finalna bloka i pretekle su najbolju posle tri bloka, Liviu Santo (Pionir) koja je, sa 583 čunja, zauzela četvrto mesto. Peta je bila Zorica Barać iz Pionira sa 571 čunjem.

Turnir je organizovao Kuglaški klub Kristal i trofeje je podelila legendarna zrenjaninska reprezentativka, kasnije savezni selektor Jugoslavije i predsednik Kuglaškog saveza Jugoslavije (1984 – 1986) Irena Kaločai, koja je više decenija trenirala i kuglašice Kristala. Prve tri nagrade iznosile su deset, sedam i pet hiljada dinara. Učestvovale su 34 kuglašice.

PerSu marketi

Prelazni pehar pobednici, Nataši Savić, uručio je predsednik Kuglaškog saveza Srbije, Uroš Dragojlović. Turnir, koji će postati tradicionalan, pratile su brojne ugledne zvanice i prijatelji kuglaškog sporta.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh