I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Sport

Košarkaški spektakl „Petrovgrad kup“ četvrti put u Zrenjaninu

Četvrti po redu kadetski košarkaški turnir „Petrovgrad Basketball U16 Cup“ biće održan u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu od 16. do 18. marta, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare u Multimedijalnoj sali Gradske kuće.

Svečano otvaranje na programu je  u petak, 16. marta u 18.30 časova.

Pored domaćih klubova Partizana i Petrovgrada, Grad Zrenjanin ugostiće velikane evropske košarke kao što su Real Madrid, Fenerbahče, Lokomotivu Kuban, Stella Azzurra i reprenzetacije Crne Gore i Rumunije u uzrastu U16 . Posetioci će imati priliku da na delu vide buduće asove evropske i svetske košarke, kao i da pomognu oboleloj deci kroz humanitarni karakter turnira.

PerSu marketi

Turnir  organizuje KK Petrovgrad iz Zrenjanina, a pod pokroviteljstvom grada Zrenjanina i uz podršku kompanije “Gomex”.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

U prethodne tri godine, tokom turnira, Zrenjanin je  centar omladinske košarke ali i grad najvećeg srca jer posetioci kupovinom ulaznica na bazi dobrovoljnog priloga direktno pomažu misije humanitarnih udruženja i fondacija koje u fokusu imaju lečenje dece.  Kompanija “Gomex” podršku je do sada pružila i Udruženju „Transplant heroji“, Fondaciji „Podrži život“ i Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka – NURDOR – izjavio je Nedeljko Golušin ispred kompanije Gomex.

 

 

Ove godine posetioci turnira doniraće sredstva Humanitarnoj organizaciji „Zajedno za život“ koja pomaže oboleloj deci i njihovim porodicama u procesu lečenja u zemlji ili inostranstvu. – Ovo je promocija sporta i košarke, ali i našeg grada. Zahvalio bih se svima koji su dali doprinos u organizaciji turnira – rekao je Simo Salapura pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina. Na današnjoj konferenciji govorili su i članovi organizacionog odbora, a, kako je najavila direktorka OSŠ “9. Maj” na svečanom otvaranju učestvovaće i učenici te škole, što za njih predstavlja posebnu čast.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh