I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Košarkaške legende u Zrenjaninu

Juniorska reprezentacija Srbije danas završava dvodnevni boravak u Zrenjaninu, tokom kojeg su održana tri treninga u Kristalnoj dvorani.

Rakocevic, Gurovic, Jovanovic

– Ovo je nova akcija Košarkaškog saveza Srbije. Igor Rakočević i Vlado Kuzmanović su došli na ideju da povremenim okupljanjem kvalitetne dece po određenim regionima Srbije, dođu do tačnih informacija kako se ti mladi igrači razvijaju. Svako okupljanje traje dva dana, tokom kojih održimo ukupno tri treninga. Plan je da svako okupljanje vode različiti treneri, a meni je pripala čast da vodim ovu grupu od 14 dečaka, koja je pozvana u Zrenjanin – istakao je Vladimir Jovanović.

Kosarka juniori reprezentacija

I Taxi Zrenjanin

Trening su pratile i legende srpske košarke, Igor Rakočević i Milan Gurović, koji će ove godine voditi juniorsku reprezentaciju Srbije.

– Zajedno ćemo uraditi analizu dece, koja su bila na ovom dvodnevnom okupljanju, kako bi došli do konačnog spiska dece za najbolju selekciju juniora Srbije – dodao je Jovanović.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Sa juniorskom reprezentacijom je trenirao i talentovani košarkaš Proletera, Marko Rajanović. Vladi Jovanoviću je na treninzima u Kristalnoj dvorani asistirao trener KK Petrovgrad, Stanoje Novaković. Tako je nastavljena praksa da se talentovani treneri, iz gradova u kojima se održavaju kontrolni treninzi, uključe u rad reprezentacije.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh