I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Košarkaške legende u Zrenjaninu

Juniorska reprezentacija Srbije danas završava dvodnevni boravak u Zrenjaninu, tokom kojeg su održana tri treninga u Kristalnoj dvorani.

Rakocevic, Gurovic, Jovanovic

– Ovo je nova akcija Košarkaškog saveza Srbije. Igor Rakočević i Vlado Kuzmanović su došli na ideju da povremenim okupljanjem kvalitetne dece po određenim regionima Srbije, dođu do tačnih informacija kako se ti mladi igrači razvijaju. Svako okupljanje traje dva dana, tokom kojih održimo ukupno tri treninga. Plan je da svako okupljanje vode različiti treneri, a meni je pripala čast da vodim ovu grupu od 14 dečaka, koja je pozvana u Zrenjanin – istakao je Vladimir Jovanović.

Kosarka juniori reprezentacija

PerSu marketi

Trening su pratile i legende srpske košarke, Igor Rakočević i Milan Gurović, koji će ove godine voditi juniorsku reprezentaciju Srbije.

– Zajedno ćemo uraditi analizu dece, koja su bila na ovom dvodnevnom okupljanju, kako bi došli do konačnog spiska dece za najbolju selekciju juniora Srbije – dodao je Jovanović.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Sa juniorskom reprezentacijom je trenirao i talentovani košarkaš Proletera, Marko Rajanović. Vladi Jovanoviću je na treninzima u Kristalnoj dvorani asistirao trener KK Petrovgrad, Stanoje Novaković. Tako je nastavljena praksa da se talentovani treneri, iz gradova u kojima se održavaju kontrolni treninzi, uključe u rad reprezentacije.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh