I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Košarka: Uno Grande proslavio kraj sezone

Košarkaški klub Uno Grande obeležio je završetak sezone 2012/13 i početak letnjih priprema za narednu sezonu skromnom svečanošću na kojoj su svim igračima uručene nove majice za trening i kačketi s obeležjem kluba.

Dobri košarkaši i dobri učenici: Vukovci iz KK Ino Grande u društvu gradonačelnika mr Ivana Bošnjaka

Dobri košarkaši i dobri učenici: Vukovci iz KK Uno Grande u društvu gradonačelnika mr Ivana Bošnjaka

 

Na svečanosti su posebno pohvaljena i trojica nosilaca Vukovih diploma, koji na najbolji način dokazuju da sport i škola mogu zajedno – Bogdan Tepavčević je učenik generacije OŠ „2. oktobar“, Marko Rajanović, kapiten selekcije 1998, bio je među najboljim učenicima OŠ „Petar Petrović Njegoš“, a Miloš Ratković je Vukovu diplomu stekao u OŠ „Dositej Obradović“.

I Taxi Zrenjanin
Iz Čikaga u Uno Grande: Marko Mladenović

Iz Čikaga u Uno Grande: Marko Mladenović

Prisustvovali su igrači svih selekcija kluba, rođeni od 1998 – 2004. godine i njihovi treneri Rada Prvulov, Vladimir Ćuić i Vladimir Kurbalija, kao i predsednik kluba, Igor Prvulov. Trenutno u klubu vredno trenira oko 60 dece. Među njima je i Marko Mladenović, 2003. godište, koji je rođen i živi u Čikagu i trenira u „Joy of the game“ košarkaškoj akademiji. Ovaj Amerikanac našeg porekla boravi kod rođaka u Zrenjaninu i tokom leta treniraće sa igračima Uno Grande.

Uno Grande, kao i ranijih godina, ne prestaje s aktivnostima ni tokom leta i svim igračima koji nisu na letovanju omogućeno je da redovno treniraju na otvorenom terenu u okviru Mesne zajednice „Nikola Tesla“, koji će uskoro biti i „osvežen“. Trenira se u večernjim časovima i pod reflektorima, tako da toplota i sunce ne ometaju rad. Pojedini igrači pripremaju se i za odlazak na neki od košarkaških kampova, koji se organizuju širom Srbije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Podsećamo, „Uno Grande“ je najstarija privatna košarkaška škola u gradu, osnovana 1997. godine, a ime je dobila po nadimku „Jedan veliki“ koji je imao proslavljeni Dejan Bodiroga dok je igrao u Italiji. Osnivač kluba, a sadašnji sportski direktor i trener je Rada Prvulov, bio je prvi košarkaški učitelj Dejana Bodiroge.

Klub poziva i sve zainteresovane dečake, starosti od 8 do 12 godina, koji žele da treniraju, da dođu svakog radnog dana, osim četvrtka, između 18 i 21 čas na teren Mesne zajednice „Nikola Tesla“ u ulici Ive Lole Ribara i jave se nekom od trenera.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh