I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Članovi KK Quarter sjajni na otvaranju sezone: Konjima do Hurgade

Proteklog vikenda u Somboru je otvorena sezona takmičenja u disciplni konjičkog sporta (vožnja zaprega) i to prestižnim XV Memorijalom Jovan Đuran, u disciplinama dvopreg i četvoropreg.

Među učesnicima iz svih krajeva Srbije, našli su se i takmičari zrenjaninskog konjičkog kluba Quarter, Milica Petrov, Nikola Živančević i Dušan Živančević.

U prvoj utakmici dvoprega najbrži i najprecizniji bio je Nikola Živančević dok su na drugom kraju kajasa bili Conversano Canisa i 907 Zora XXXV. Vožnja bez greške u parkuru i u optimalnom vremenu 146,27 sekundi. Pored pobedničkog trofeja, koji mu je uručio ambasador Arapske Republike Egipat u Srbiji, Amr Aljowaily, na iznenađenje svih prisutnih usledila je još jedna nagrada za najboljeg vozača i to od strane Generalne turističke uprave AR Egipati AirCairo, koji su Nikoli darovali povratne aviokarte i letovanje u Hurgadi.

I Taxi Zrenjanin

Nikola je iza sebe ostavio drugoplasiranog ,Nikolu Cvjetićanina iz Petrovaradina, KK Donjon, kao i trećeplasiranog Bereny Akoša iz Kanjiže KK Imperial.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

A u finalnoj utakmici, usledio je XV Memorijal Jovan Đuran, koji se održava u čast nadaleko čuvenog somborskog sarača. Quarterova mlada nada Dušan Živančević došao je do drugog mesta vožnjom bez greške, a u vremenu 120,27 sekundi, dok su na drugom kraju kajasa bile mlade kobile 93CanisaIV i 2 CanisaIII, čiji su Nikola i Dušan odgajivači.

Pobeda je pripala Predragu Kaluđeroviću iz Čačka, koji brani boje KK Viking, dok je treće mesto pripalo Nikoli Cvjetićaninu iz Petrovaradina članu KK Donjon.

NASTAVAK SEZONE NEIZVESTAN

S obzirom na novonastalu situaciju usled širenja virusa COVID – 19, neizvesno je kako će teći nastavak sezone takmičenja u vožnji zaprega, s obzirom da je zbog novo propisanih mera neizvesno i održavanje I kola Otvorenog prvenstva, koje je planirano da bude održano 11-12. jula terenima Ergele Kelebija.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh