I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Konjički klub Quarter: Uspešan nastup na II kolu Otvorenog prvenstva Srbije

Proteklog vikenda održano je II kolo Otvorenog prvenstva Srbije u vožnji zaprega, u organizaciji Saveza za konjički sport Srbije za Olimpijske i FEI discipline, a u tehničkoj organizaciji Ergele „Tamiš“ u Starom Tamišu kraj Pančeva.

Milica Petrov

Boje zrenjaninskog Konjičkog kluba Quarter, branili su seniori Dragan Trnjakov  i Roman Kadarjan, dok su u konkurenciji juniora nastupili Milica Petrov, Aleksandra Trnjakov  i Vojislav Livada .

Ceo tim Quartera posebno je ponosan na činjenicu što je devetnaestogodišnji Dragan Trnjakov, u konkurenciji seniora, prvi takmičar kluba koji je uzeo učešće i u najzahtevnijoj disciplini u vožnji zaprega, disciplini „A“ dresurna vožnja.

PerSu marketi

Iako se po prvi put našao u dresurnoj areni, uspešno je vozio dresurni test 11 b, sa grlima Wera i Conversano Wera. Na mestu suvozača bio Ljubomir Trnjakov.  Ceo tim veruje da će ovaj mladi i talentovani vozač uspeti da pripremi svoja grla i sledeće godine nastupi na Balkanskom Šampionatu u vožnji zaprega.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Dragan Trnjakov

Bronza za Milicu Petrov

U konkurenciji juniora najuspešnija, od troje takmičara KK“Quarter“, bila je petnaestogodišnja Milica Petrov, koja je sa grlima 93 Drava VI i 1Ema IV/10 osvojila bronzanu medalju i 12 prvenstvenih bodova, dok je Aleksandra Trnjakov zauzela četvrto mesto (11 bodova), a Vojislav Livada peto mesto (10 bodova).

Sezona takmičenja se polako zahuktava, a takmičari zrenjaninskog KK“Quarter“ spremaju svoja grla za 2. jul, kada je u Somboru zakazano I kolo prvenstva Vojvodine i XII Memorijal „Jovan Đuran“.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh