I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

KDMP Peskara uspešno završila sezonu plivanja na otvorenim vodama

Plivačkom trkom na Srebrnom jezeru, 23. po redu, završena je 13. sezona Srbija Open Kupa u daljinskom plivanju na otvorenim vodama.

KDMP Peskara je održao tradiciju nastupanja na svim trkama, gde se možda samo jedna trka propusti u sezoni. Takvom redovnošću i upornošću ne može da se pohvali nijedan drugi klub u Srbiji.

I Taxi Zrenjanin

Milan Milojević i Srđan Stefanović zauzeli su prvo, a Špiro Jovović i Aleksandar Anđelić po treće mesto, dok je Marko Papović bio 5.u starosnoj veteranskoj kategoriji. Za klub su nastupali i Gorana Ðukić, Nebojša Tomašević i Nikola Čepić, ali nisu bili registrovani za konačan plasman u Kupu.

– Našim brojnim nastupima na daljinskim trkama i uz tradicionalni plivački maraton, najveća smo reklama turističkog potencijala jezera Peskara u poslednjih 6 godina, kako postoji klub. Da pomenem da Savez daljinskog maratonskog i masters plivanja Srbije ne dobija nijedan dinar od države mada se svojim radom i te kako dokazujemo svake sezone i predstavljamo primer dobre organizacije u regionu, čak i za zemlje Evropske unije, koje mogu da uče od nas kako se organizuju trke u svim segmentima.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Za sledeću sezonu, KDMP Peskara pokušava da osmisli kako da privuče što više Zrenjaninaca na maraton, koji tradicionalno organizuje u junu, a sa plivačkim klubom Veteran iz Temišvara je u planu održavanje Kupa Banata u daljinskom plivanju između Zrenjanina i Temišvara.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh