I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Sport

KDMP Peskara osvaja medalje u Herceg Novom, Bileći i na trci Ada – Mol

Članovi KDMP Peskara i ovog leta osvajaju medalje na plivačkim trkama na otvorenim vodama širom Srbije i regiona.

– Već drugi vikend za redom prisutni smo na sve tri trke nacionalnog Kupa, što nije uspeo nijedan drugi klub. Naši veterani su oba vikenda doneli pregršt medalja i proneli ime našeg turističkog potencijala, jezera Peskara – ističe predsednik Kluba daljinsko maratonskog plivanja Peskara, Aleksandar Anđelić.

Zadržimo se na najzanimljivojoj trci, koja je održana protekle nedelje na Bilećkom jezeru, pod teškim vremenskim uslovima, ali to nije pokolebalo Zrenjanince da nastupe na dužoj stazi od 5 km (postojala je i kraća na 1,5 km).

PerSu marketi

– Neugodno je bilo plivati na talasima i kiši, a u jednom momentu se osetila i „vodena prašina“ – glava ti iznad vode, a udišeš vodu ! Pri kraju je sudija prekinuo trku, ali naši članovi su uspeli da ostvare plasmane, osvoje vredne bodove i ponesu kući medalje za uspomenu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Špiro Jovović je osvojio zlato i srebro, kao i Milan Milojević. Aleksandar Anđelić je osvojio dve bronze, a Srđan Stefanović dva zlata, na trkama u Herceg Novom (2,5 km) i Bileći. Organizator maratona na Bilećkom jezeru, Miodrag Hrnjez – Ljumo je dodelio po veliku zlatnu,u česničku medalju svakom ko se odvažio da pliva 5 km, jer je to ovaj put bila prava avantura.

Zahvaljujući učešću Gorana Ðukića na maratonu Ada – Mol na Tisi, 3 km, gde je osvojio srebro, KDMP Peskara je zaokružila sve tri trke proteklog vikenda.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh