I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Sport

Katarina je u svesnom stanju, oseća ruke

Plivačica Proletera Katarina Draganov Čordaš doživela je pre nekoliko dana tešku povredu vratnih pršljenova. Trenutno se nalazi u šok sobi Urgentnog centra u Beogradu, ali je dobra vest da oseća ruke.

katarina-cordas

– Moja sestra je u svesnom stanju. Oseća se malo bolje. Počela je po malo da oseća ruke i lekari kažu da su tu prognoze dobre. Noge su joj nepokretne i tu su prognoze za sada loše rekla je za Ilovezrenjanin Katarinina rođena sestra Stefania Draganov Čordaš.

Katarina je zadobila teške povrede pre nekoliko dana na Peskari.

PerSu marketi

– To se dogodilo sa druge strane Peskare, na suprotnom delu od uređene plaže. Zaletela se i htela da skoči u vodu, ali se okliznula i pala u plićak na glavu – objasnila je Stefania.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Roditelji Katarine Draganov Čordaš, sestra Stefania i njen momak Bojan su ovih dana angažovani oko prikupljana pomoći za lečenje u Austriji.

– Roditelji hoće što pre da je prebace u Linc, kako bi bila pod nadzorom lekara, koji su stručni za ovakvu operaciju. Što se tiče operacije, ona će biti obavljena tek kada bude prikupljen novac. Zato molimo sve ljude dobre volje da nam pomognu – kaže Stefania, koja je takođe vrsna plivačica i zajedno sa sestrom je plivala za Proleter i reprezentaciju Srbije.

Svi koji žele da se uključe u akciju prikupljanja sredstava za povređenu plivačicu sve informacije mogu pratiti na fb stranici Pomozimo Katarini Čordaš da ponovo pliva.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh