I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Sport

Karatistkinje Zrenjanina pomutile račune favoritima

Karatiskinje Zrenjanina su briljirale na Prvom turniru Premijer lige Srbije na kome su odrađena tri kola. Karatiskinje Zrenjanina kojima je prošle sezone za dlaku izmakla bronzana medalja u Premijer ligi, ove godine suodlučile da ozbiljno pomute račune favoritima.

Zrenjaninska ekipa - s leva: Pokrajac, Kapelan, Marković i Petrov

Zrenjaninska ekipa – s leva: Pokrajac, Kapelan, Marković i Petrov

Zrenjaninski tim (Jovana Marković, Anja Kapelan, Jovana Petrov i Tamara Pokrajac – ovogodišnje pojačanje) sa trenerima Simom Salapurom i Vladimirom Ilićem na prvom turniru u prva tri kola zabeležile su sve tri pobede. Prošlogodišnje osvajačice bronze, karatiskinje „Partizana“ u provom kolu pobeđene su sa rezultatom 2:1, zatim je pobeđen i aktuelni šampion i branilac titule, lazarevački „Zadrugar“, takođe sa 2:1, dok je rezultat u trećem kolu protiv novosadskog „Mavašija“ u korist Zrenjaninki bio 1:0.

Nakon prva tri kola Zrenjaninke su u vrhu tabele zajedno sa ekipom Aranđelovca, a očekuje ih još dva kola sa pojačanim sastavima ekipa iz Niša koje su prošlogodišnje vicešampionke i izuzetno nezgodne I ambiciozne ekipe Aranđelovca. Drugi turnir Premijer lige održaće se krajem novemba meseca, gde će se I rešiti pitanje osvajača medalja. 

I Taxi Zrenjanin

Karatiskinje Zrenjanina obezbedile su ostanak u elitnom društvu, dok će za eventualnu poziciju u samom vrhu morati da obezbede bar još jednu pobedu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Odlican uspeh na Trofeju Beograda-zrenjaninski kartisti

Odlican uspeh na Trofeju Beograda-zrenjaninski kartisti

USPEŠNO NA TROFEJU BEOGRADA – NIKOLA I ĐORĐE ŠAMPIONI

U organizaciji Karate Federacije Srbije i Beogradskog karate saveza minulog vikenda (subota i nedelja) održan je tradicionalni međunarodni turnir Trofej Beograda – Beogradski pobednik na kome je učešće uzelo preko 70 klubova iz deset zemalja sa skoro 800 takmičara.

Zrenjaninski karatisti osvojili su ukupno šest medalja, po dve zlatne, srebrne i bronzane. Prva mesta pripala su Đorđu Salapuri i Nikoli Mančevu u kadetskoj, odnosno juniorskoj konkurenciji. Vicešampionske titule pripale su Sari Olah i Nikoli Naiću, dok su bronzane medalje osvojili Aleksandra Vujasinović i Marko Vuković, svi u kadetskoj konkurenciji.

Veoma blizu medalje bili su još i Vukašin Stojšin i Milena Milanović koji su osvojili peta mesta, dok su takmičenje u prvom, odnosno drugom kolu završili Marko Mihajlović, Aleksandar Lukić i Vladimir Ćurić.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh