I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Karatisti Zrenjanina uspešni na dva fronta – Kupu Srbije i Dunav Kupu

U Beočinu je održan kup Srbije u konkurenciji kadeta, juniora, mlađih seniora i seniora. Karatisti Zrenjanina su ostvarili odličan rezultat osvojivši 3 srebrne medalje i na lep način završili ovu veona uspešnu takmičaraku polusezonu.

3 finala na Kupu Srbije

Salapura Đorđe je osvojio 2 srebrne medalje, za mlađe seniore i seniore u kategoriji -75kg. Srebrnu medalju je osvojila i Milovanović Anja u konkurenciji juniorki -59 kg.

6 MEDALJA SA DUNAV KUPA

Najmlađi takmičari karate kluba Zrenjanin su imali u Beočinu veoma kvalitetnu proveru na turniru „DUNAV KUP“ pred Balkanski šampionat koji se održava narednog vikenda u Instambulu.

Fordomanija

Ukupno su osvojili 6 medalja. Srebrne medalje su isvojili Marina Oro (nada 2005 -35kg), Veljko Kerčov (pionir 2007 -35 kg), Popovac Uroš (nada 2005 -52 kg) i Jelana Radosavljević (nada 2004 – 44 kg), dok su bronzane medalje osvojili Jelena Radojčin (pionir 2006 -40 kg) i Matija Milosavljević (nada 2004 -55 kg).

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh