I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Karatisti Zrenjanina proteklog vikenda osvojili 9 medalja

Protekli vikend bio je veoma uspešan za karatiste Zrenjanina. Međunarodni turnir Beogradski Pobednik koji je ove godine okupio oko 900 takmičara iz 10-tak zemalja organizovan je u dva dana.

Prvog dana su se takmičili kadeti, juniori, mlađi seniori i seniori.  Ovaj turnir je iskorišćen kao jedan od poslednjih provera pred Svetsko prvenstvo za seniore u Madridu.

Đorđe Salapura je nastupio za seniorsku reprezentaciju Srbije koja je ubedljivo osvojila prvo mesto u ekipnoj konkurenciji. U pojedinačnoj konkurenciji Đorđe je osvojio bronzanu medalju u kategoriji seniori -75 kg., dok je lep uspeh ostvario Marko Rakić koji je u kategoriji kadeti -63 kg osvojio zlatnu medalju.

PerSu marketi

Anja Milovanović, Prica Vuk i Milosavljević Matija su izgubili u borbama za medalju.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Drugog dana su se takmičili pioniri i nade. Marina Oro  je u kategoriji ženske nade 2005 -39 kg osvojila zlatnu medalju, dok su Bogdanović Mihajlo u kategoriji pioniri 2008 -30 kg i Kerčov Veljko u kategoriji pioniri 2007 -40 kg osvojili bronzane medalje. Stojković Bojan je ovog puta zaustavljen u kvalifikacijama.

KUP PRIJATELJSTVA U NOVOM SADU

Istovremeno je u Novom Sadu na Spens – u održan međunarodni turnir XV Kup Prijateljstva u organizaciji Karate kluba “Mavaši” gde je učestvovalo preko 250 takmičara iz preko 30 klubova.

Takmičari KK Zrenjanin nastupali su i disciplini kate i ostvarili sledeći rezultat: Nikola Marjanović 2. Mesto, Ana Kavlak 2. Mesto, Aleksandra Pamer 3. Mesto, a nadomak medalje je bila IiNataša Ćetković.

Takmičare su tokom ovih takmičenja pratili treneri Vladimir Ilić i Milan Kordin.

Karate klub Zrenjanin vrši upis novih članova. Upis traje tokom čitavog oktobra, a treninzi se održavaju u Novoj medicinskoj školi na Bagljašu. Termini treninga su ponedeljkom I petkom od 18.00 do 19.00 časova. Više informacija na: 064 296 43 22.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh