I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Sport

Karatisti Zrenjanina doneli tri medalje sa Balkanijade

Dubrovnik je bio domaćin Balkanskog prvenstva za kadete, juniore i mlađe seniore, na kojem je učestvovalo 12 reprezentacija i preko 800 takmičara.

Za nacionalni tim Srbije nastupili su i takmičari Karate kluba Zrenjanin, Đorđe Salapura i Anja Milovanović, koji su pored pojedinačnih nastupa u borbama imali i nastupe u ekipnom nadmetanju.

Anja Milovanović nastupila je za juniorke u kategoriji – 59 kg, gde je od ukupno četiri meča izgubila samo finalni meč i to od drugarice iz reprezentacije, inače svetske prvakinje. U ekipnom nastupu Anja je sa drugaricama iz ekipe osvojila bronzanu medalju pobedivši Rumunke i Makedonke, dok su izgubile od domaće ekipe.

PerSu marketi

Đorđe Salapura je u pojedinačnom nastupu nije ostvario zapažen rezultat i ovoga puta ostao je bez medalje, dok je u ekipnom nastupu savladana prvo Turska, zatim Rumunija i u finalu reprezentacija Hrvatske i tako osvojena ekipna titula u uzrastu mlađih seniora.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Na ovom prvenstvu Nacionalni tim Srbije u generalnom plasmanu bio je najuspešnija reprezentacija.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh