I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Karatisti Zadrugara blistali u Staroj Pazovi, Marini srebro na PS u Čačku

U Staroj Pazovi na tradicionalnom međunarodnom turniru “Trofej Stare Pazove”učestvovalo je oko 350 takmičara.

Briljirali su takmičari karate kluba Zadrugar iz Lazareva. Osvojeno je 8 medalja u sportskim borbama. Zlatne medalje su osvojili: Dunja Rajić u kategoriji kadetkinja i nada, Anđela Kostić u kategoriji nada, Maja Arsić u kategoriji kadetkinja i Ognjen Krstić u kategoriji nada. Zlato su osvojile i kadetkinje Zadrugara (Rajić, Arsić, Kostić i Potpara) u ekipnoj konkurenciji.

Srebrne medalje su osvojili: Miljana Potpara i Nikolina Bjelić, dok je bronzanu osvojio Marko Bulat. Najbolja takmičarka na turniru proglašena je naša Dunja Rajić.

I Taxi Zrenjanin

U ulozi arbitra na takmičenju učestvovao je i član našeg kluba, Nemanja Erić.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

ODLIČNI I U ČAČKU

Na prvenstvu Srbije za seniore održanom u Čačku, Marina Radičević, osvojila je srebrnu medalju, u prva dva kola ona je ostvarila dve pobede rezultatima 4:0 i 8:0, da bi u finalnom meču kod rezultata 1:1 izgubila, jer je rivalka prva napravila poen.

U isto vreme na Kupu Mladosti, Dunja Rajić osvojila zlatnu medalju. Ovoga puta Ognjen Krstić  je ostao bez medalje. U ulozi arbitra na takmičenju učestvovao je i član KK Zadrugara, Nemanja Erić.

PRIPREME ZA GVADALAHARU

Od 19 – 24. marta u Kragujevcu, održavaju se završne pripreme seniora za nastup na Evropski šampionat koji se održava u Gvadalahari (Španija) od 28 -30. marta.

Na pripremama se nalazi i takmičarka Karate kluba Zadrugar Marina Radičević.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh