I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Karatisti osvojili pet medalja na Balkanijadi

Minulog vikenda (16-18. marta) u Herceg Novom održan je Balkanski šampionat za mlađe uzrasne kategorije i za seniore. Na poziv selektora reprezentacije Srbije, na Balkanskom šampionatu u Crnoj Gori šansu da brane boje svoje zemlje u konkurenciji blizu 1.000 takmičara iz 12 zemalja, imali su: Strahinja Stojšin, Marko Mihajlović, Nikola Naić i Đorđe Salapura (Svi KK „Zrenjanin”), Nikola Simeunović (KK „Pobeda” Boka) i kao seniorka Sanja Cvrkota (KK „Zadrugar”).
Vicešampion Balkana u 1998. godištu u kategoriji -57 kg postao je Đorđe Salapura, dok je u uzrastu pionira u teškoj kategoriji Strahinja Stojšin osvojio bronzanu medalju.

Debitant u reprezentaciji Nikola Simeunović, takođe je osvojio bronzanu medalju u pionirskom uzrastu, dok se seniorka Sanja Cvrkota sa Balkanijade vratila sa dve bronzane medalje. Jednu je osvojila u ekipnom nadmetanju, dok je drugu osvojila u pojedinčanoj konkurenciji u kategoriji -61 kg.
Marko Mihajlović i Nikola Naić zaustavljeni su u prvom, odnosno u repasažnom meču. Iako bez medalje, utisak je da njih dvojica nisu razočarala.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh