I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Karatisti Zadrugara blistali na Kupu Vojvodine i Zlatnom pojasu Čačka

Protekli vikend je bio uspešan za karatiste Zadrugara. U subotu je održan Zlatni pojas Čačka za poletarce, pionire i nade. Najmlađi takmičari su osvojili četiri medalje.

Zlato je osvojila Milica Mesaroš, srebro Dunja Rajić, a bronze Anđela Kostić i ekipa ženskih nada (Kostić, Mesaroš, Rajić).

KUP VOJVODINE

U nedelju je u Novom Bečeju održan Kup Vojvodine za kadete, juniore, mlađe seniore i seniore. KK Zadrugar je učestvovao smo sa 8 takmičara, koji su osvojili 11 medalja, po 5 zlatnih i srebrnih i jednu bronzanu.

I Taxi Zrenjanin

Zlato je osvojila ekipa seniorki (Cvrkota, Radičević, Vukelja), ekipa kadetkinja (Arsić, Bjelić, Mesaroš, Potpara), Milica Mesaroš (kadetkinje -47kg), Sanja Cvrkota (seniorke -68kg) i Marina Radičević (mlađe seniorke – 68kg).

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Srebro su osvojili Dejan Cvrkota (seniori +84 kg), Radmila Vukelja (seniorke -68kg i mladje seniorke -68kg), Maja Arsić (kadetkinje -54 kg) i Miljana Potpara (kadetkinje – 47 kg). Bronza je pripala Marini Radičević (seniorke -68kg).

– Narednog vikenda nas očekuje Zlatni pojas Čacka za kadete, juniore, mlađe seniore i seniore, potom Balkanski šampionat za najmlađe u Beogradu, a onda najvažnije takmičenje u ovom delu sezone, Evropski šampionat za seniore u Novom Sadu – rekla je Sanja Cvrkota.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh