I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Sport

Karatisti Zadrugara na tri fronta – od Dubaija, preko Sombora do Stare Pazove

Dejan Cvrkota i Sanja Cvrkota su proteklog vikenda nastupili na turniru Premijer lige u Dubaiju. Dejan je nastupio u kategoriji do 84 kg, u kojoj je u prvom kolu bio slobodan, a u drugom je zaustavljen od takmičara iz Irana.

Sanja Cvrkota je u kategoriji do 68 kg u prvom kolu pobedila takmičarku iz Kineskog Tajpeha, u drugom Italijanku, a u četvrtfinalu je poražena od Francuskinje sudijskim izjašnjavanjem nakon rezultata 0:0. U prvoj repasažnoj borbi je izgubila od Hrvatice i zauzela 7. mesto.

U Staroj Pazovi je održano seniorsko Prvenstvo Vojvodine, na kojem je karatistkinja Zadrugara iz  je Marina osvojila zlato, a njena klupska koleginica Radmila Vukelja srebro.

PerSu marketi

Istovremeno je održan i „Trofej Stare Pazove“ za mlađe uzrasne kategorije. Zlato su osvojili Maja Arsić, Ognjen Krstić, Milica Mesaroš, Miljana Potpara i Dunja Rajić. Bronze su osvojili Nikolina Bjelić, Marko Bulat, Jovan Culajević, Nikoleta Šujić i Helena Milinović.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

U subotu je u Somboru održan 21. Memorijalni turnir „Igor Andjelković“, na kojem su karatisti Zadrugara takođe bili uspešni. Zlatne medalje su osvojili IvicaNemet i Stanišić Tamara, srebrnu Rada Đorđević i bronzane Iva Dmitrov  i Andrijana Jo .

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh