I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Sjajan vikend za karatiste Lazareva, dva zlata za Marinu

Protekli vikend bio je rezultatski sjajan za takmičare Zadrugara iz Lazareva.

 

U subotu u Čačku održan je tradicionalni međunarodni turnir “Zlatni pojas”. Učestvovalo je preko 1000 takmičara iz 23 evropske zemlje. Lazarevljani su osvojili 6 medalja. Sjajna je bila Marina Radičević, koja je osvojila zlatne medalje u kategoriji seniorki do 68 kg. i mlađih seniorki do 68 kg.

PerSu marketi

Sanja Cvrkota je osvojila bronzanu medalju u kategoriji seniorki do 68 kg, kao i Dejan Cvrkota u kategoriji seniora preko 84 kg. Sanja i Marina su ekipno sa nacionalnom selekcijom osvojile prvo mesto, dok je muška nacionalna selekcija u kojoj je nastupio Dejan osvojila drugo mesto.

Na takmičenju su nastupili i Radmila Vukelja, Arsić Maja, Potpara Miljana, Bjelić Nikolina, kao i Nemanja Erić, nacionalni sudija.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

BALKANIJADA ZA DECU I PRIPREME SENIORA

Narednog vikenda u Beogradu takmičari Zadrugara Ognjen Krstić, Kostić Anđela i Mesaroš Milica učestvuju na Balkanskom šampionatu za decu, dok će seniori Sanja Cvrkota, Radičević Marina i Dejan Cvrkota, učestvovati na završnim pripremama seniora za Evropski šampionat, koji se održava od 10 – 13. maja u Novom Sadu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh