I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Sanja i Dejan Cvrkota: Brat i sestra seniorski šampioni Srbije u karateu

U Čačku je održano seniorsko prvenstvo Srbije, a istog dana i „Zlatni pojas Čačka“ za poletarce, pionire i nade. Na PS su ponovo zablistali Lazarevčani, Dejan i Sanja Cvrkota.

Dejan i Sanja Cvrkota

Brat i sestra, Dejan i Sanja Cvrkota, okitili su se zlatnim medaljama na seniorskom prvenstvu Srbije. Dejan je osvojio zlato u kategoriji do 84 kg, a Sanja zlato u kategoriji do 68. Njihova klupska drugarica iz Karate kluba Zadrugar, osvojila je bronzu u kategoriji do 68 kg.

– Ovo je veliki je uspeh, presrećni smo. Na ovaj način smo obezbedili mesto u reprezentaciji Srbije, koja učestvuje maja na Evropskom prvenstvu. Dejan je u tesnoj konkurenciji uspeo da se izbori za zlato u seniorima, po prvi put u karijeri. Ja sam uspela da se vratim posle povrede i da postanem prvak države u novoj kategoriji. Imali smo još jednu predstavnicu u – 68, to je Radmila Vukelja. Ona je, na žalost, ostala bez medalje – rekla je Sanja Cvrkota.

I Taxi Zrenjanin

Lazarevčanke na pobedničkom postolju: Sanja Cvrkota (zlato) i Marina Radičević (bronza)

ZLATNI POJAS ZA MLAĐE KATEGORIJE

Na Zlatnom pojasu Čačka podmladak KK Zadrugar je osvojio 5 medalja – zlatne Maja Arsić i Andjela Kostić, srebrnu Milica Tomić i bronzane Dunja Rajić i Milica Mesaroš.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Zlatni pojas za poletarce, pionire i nade je održan u istoj hali i u isto vreme, kada i Zlatni pojas Čačka. Na 4 borilišta se radilo prvenstvo Srbije, a na 5 borilišta Zlatni pojas.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh