I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Karate klub Banatski Cvet organizuje online treninge (VIDEO)

Karate klub Banatski Cvet je od momenta uvođenja vanrednog stanja otkazao sve treninge u sali i prešao na online treninge.

– Na ideju da održavamo online treninge došao je Sensei Goran Samolovac, koji je već dan posle održao svoj prvi online trening preko Facebook live – a, mi smo to sherovali kod nas na stranici kluba. Vrlo brzo smo primetili veliku gledanost, preko 1.000 ljudi… Veliki broj njih je podelio na svojim profilima i stranicama. Odlučili smo da namestimo na našoj stranici event. Treninzi su 3 puta nedeljno ponedeljkom, sredom i petkom od 21 h. Uživo možete pratiti na stranici kluba kao i na ličnom profilu Gorana Samolovca. Treninzi su za sve članove kluba, simpatizere karatea, bez obzira kojim se stilom oni bave i naravno naše sugrađane, koji nešto žele da nauče pošto je trening u zasnovan na vežbe, karate tehnike i edukaciju o razvoju karatea širom sveta – rekao je trener KK Banatski Cvet, Nikola Vukelić.

I Taxi Zrenjanin

Od 10.aprila i Sensei Nikola Vukelić je uzeo učešće u ovom vidu edukacije samo se opredelio za Zoom aplikaciju, koja omogućava da u isto vreme okupi veliki broj ljudi, kao i mogućnost da ih organizator događaja vidi. Njegovi treninzi su namenjeni karate vežbačima koji takođe mogu da treniraju bez obzira odakle dolaze, iz kog kluba ili federacije.

Svi koji vežbaju podeljeni su u 4 grupe, prva grupa za sve koji imaju do crvenog pojasa, druga grupa je za one koji nose zeleni i plavi pojas, treća za braon i majstore, dok u četvrtu grupu mogu ući svi oni koji žele da vežbaju -istezanja, fizička sprema.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Svi koji sebe pronalaze u bilo kojoj navedenoj grupi mogu se prijaviti na sledeći e-mail: nikola.vukelic04@gmail.com ime, prezime,broj mobilmog i koji pojas. Event postoji na našoj stranici gde možete pronaći sve podatke. Oba događaja sprovodimo do ukidanja vanrednog stanja! Ostanite kod kuće i budite aktivni! – rekao je Nikola Vukelić.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh