I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Karate: Jul u znaku kampova i edukacije

Minule nedelje u Apatinu (9 – 15. jula) u organizaciji Karate Federacije Srbije i Karate Saveza Vojvodine održan je kamp reprezentativnih kandidata i licenciranje za trenerska i sudijska zvanja kao i polaganje za učenička i majstorska zvanja.

Učesnici kampa u Apatinu

Učesnici kampa u Apatinu

Kao perspektivni takmičari na kampu su učestvovali Aleksandra Vujasinović, Marko Mihajlović, Nikola Mančev i Đorđe Salapura. Za majstorsko zvanje i crni pojas I dan položila je Jelena Mančev, dok je za predmajstorsko zvanje (braon pojas) položio Marko Mihajlović.

Položili za sudijska zvanja: Marija Topić i Milan Kordin

Položili za sudijska zvanja: Marija Topić i Milan Kordin

PerSu marketi

Za sudijska zvanja položili su Marija Topić i Milan Kordin, dok su licence za trenere obnovili Simo Salapura, Vladimir Ilić i Aleksandar Zirojević. Inače, već krajem meseca na tradicionalni inkluzivni kamp, 7. po redu, putuju članovi i stručni tim našeg kluba i članovi i volonteri Udruženja „Suncokret”, njih ukupno 30, koji će zajednički realizovati predviđene aktivnosti na kampu poput treninga, raznih radionica i edukacija, maskenbala, takmičenja itd…

Takođe, krajem meseca u Baru će se održati i drugi internacionalni međunarodni kamp „Karate masters” na kome će učestovovati takmičari našeg kluba Filip Pejović, Marko Vuković i Đorđe Salapura.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh