I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Dunja Rajić i Marina Oro bronzane na Balkanskom prvenstvu za decu u karateu

Reprezentacija Srbije u karateu je učestvovala na Balkanskom prvenstvu za decu, koje je održano od 19. do 21. maja u Istanbulu.

Na Balkanijadi su učestvovali takmičari iz 10 balkanskih zemalja. Srbija je zauzela treće mesto iza Turske i Bosne i Hercegovine sa osvojene 33 medalje.

Iz Lazarevačkog Zadrugara su nastupili: Maja Arsić, Anđela Kostić, Ognjen Krstić, Milica Mesaroš, Miljana Potpara, Dunja Rajić i Milica Tomić.

I Taxi Zrenjanin

Do bronzane medalje je došla Dunja Rajić u kategoriji pionirke 2006. – 36 kg. Malo je falilo da uđe u finale, jer je do pred kraj meča vodila 1:0, ali je onda Turkinja uspela da izjednači i preokrene rezultat u svoju korist.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Bronzu je osvojila i takmičarka Karate kluba Zrenjanin, Marina Oro.

Anđela Kostić i Milica Mesaroš su izgubile borbe za bronzu. Ostali nisu imali šansu da se bore ni u repasažu. Decu iz Lazareva su vodili treneri Miloš Erić i Sanja Cvrkota.

Dunja Rajić

Učestvovale su i dve takmičarke iz KK Pobeda iz Boke, Valentina Laus i Dunja Đerić, koje nisu uspele da se domognu nijednog odličja.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh