I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Srđan Marić blistao u Brčkom i na prvenstvu Vojvodine

Takmičari Karate kluba “Banatski Cvet” i KK “Banat” i ovog puta su nastupali zajedničkim snagama na međunarodnom karate turniru u Brčkom Distriktu u Bosni i Hercegovini u organizaciji Balkanskog Šotokan saveza.

Na ovom turniru učestvovalo je preko 450 takmičara iz 26 klubova iz Srbije, Crne Gore, BiH, Makedonije i Hrvatske.

Kate pojedinačno (seniori): Treće mesto osvojio je Srđan Marić u konkurenciji seniora.

PerSu marketi

Kata tim(stariji seniori): Prvo mesto osvojio je kata tim koji je bio u sastavu Srđan Marić iz Karate klub Banatski cvet i dva člana Karate kluba Banat Slavko Vučetić i Zoran Skendžić.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Borbe ekipno:Prvo mesto osvojio je borba tim koji je bio u sastavu Srđan Marić iz Karate klub Banatski cvet i dva člana Karate kluba Banat Slavko Vučetić i Ljubinko Dostanić.

Borbe pojedinačno (seniori +80kg): Drugo mesto

Borbe pojedinačno (apsolutna kategorija): Prvo mesto pobedivši u finalnom meču takmičara iz Hrvatske.

Prvenstvo Vojvodine

U nedelju 18. marta takmičar iz Karate kluba “Banatski Cvet” Srđan Marić zajedno sa karate klubom “Yuko-Banat” i ovog puta su nastupali zajedničkim snagama na prvenstvu Vojvodine u Žitištu po pokroviteljstvom Šotokan saveza Srbije. Učestvovalo je preko 250 takmičara iz 27 klubova. U generalnom plasmanu zajedničkim snagama zauzeli su drugo mesto po uspešnosti.

Kate pojedinačno (seniori): Treće mesto osvojio je Srđan Marić u konkurenciji seniora.
Kata tim(stariji seniori): Drugo mesto osvojio je kata tim koji je bio u sastavu Srđan Marić iz Karate klub Banatski cvet i dva člana Karate kluba Banat Radovan Balog i Zoran Skendžić.
Kata tim(mlađi seniori): Treće mesto osvojio je kata tim koji je bio u sastavu Srđan Marić iz Karate klub Banatski cvet i dva člana Karate kluba Banat Ljubinko Dostanić i Zoran Skendžić.

Borbe ekipno (mlađi seniori):Drugo mesto osvojio je borba tim koji je bio u sastavu Srđan Marić iz Karate klub Banatski cvet i dva člana Karate kluba Banat Dostanić i Jovanov.
Borbe ekipno (apsolutna):Prvo mesto osvojio je borba tim koji je bio u sastavu Srđan Marić iz Karate klub Banatski cvet i dva člana Karate kluba Banat Dostanić i Jovanov.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh