I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Dva srebra Dejana Cvrkote na Bosfor Kupu u Istanbulu

Na Internacionalnom turniru „Bosfor kup“ u Istanbulu nastupio je karatista Zadrugara iz Lazareva, Dejan Cvrkota.

U pojedinačnom nastupu zabeležio je četiri pobede protiv domaćih takmičara, da bi u finalnom meču izgubio od Azerbejdžanca, aktuelnog vicešampiona sveta, i osvojio srebrnu medalju. Do srebrne medalje je došao i u ekipnom delu takmičenja kao član muške reprezentacije Srbije.

Narednog vikenda Dejana Cvrkotu, Sanju Cvrkotu i Marinu Radičević očekuje nastup na Međunarodnom turniru „Thermana open Slovenia“ u slovenačkom gradu Laško.

I Taxi Zrenjanin

14 medalja na prvenstvu Banata

U Banatskom Karlovcu održano prvenstvo Banata za poletarce, pionire i nade. Takmičari KK Zadrugar su osvojili 14 medalja.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U katama su medalje osvojili Željana Rakić (zlato) i Jovan Čulajević (bronzu). U borbama su zlatne medalje osvojili: Anđela Kostić, Ognjen Krstić, Milica Mesaroš, Miljana Potpara, Dunja Rajić, Milica Tomić i ekipa ženskih nada (Arsić, Mesaroš, Potpara, Tomić), srebrne: Ognjen Rakić, Maja Arsić, Ognjen Potpara i Marko Bulat i bronzanu Aleksa Đurović.

 ŠKOLSKO PRVENSTVO SRBIJE

U Pančevu je održano Školsko prvenstvo Srbije za učenike osnovnih škola od 5. do 8. razreda i za učenike srednjih škola. Okupilo se oko 500 takmičara iz 280 škola iz cele Srbije.

Iz KK Zadrugar su učestvovali: Milica Mesaroš, Miljana Potpara, Ognjen Rakić, Ognjen Krstić i Marko Drobnjak (Osnovna škola „Slavko Rodić“ Lazarevo), Marina Radičević (Zrenjaninska gimnazija) i Marko Bulat (Osnovna škola „Branko Radičevic“ Čenta).

Zlatnu medalju osvojila je Marina Radičević, a bronzanu Miljana Potpara.

Milica Mesaroš, Ognjen Rakić i Ognjen Krstić su izgubili meč za bronzanu medalju.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh