I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Karate: 12 medalja na šampionatu Srbije

Minulog vikenda u Inđiji je održan Nacionalni šampionat za kadete, juniore i mlađe seniore na kome je učestvovalo gotovo 100 klubova sa preko 700 takmičara. Zrenjaninski karatisti još jednom su pokazali svoj kvalitet i to na vrhunskom nivou jer su osvojili najveći broj medalja u veoma teškoj konkurenciji – ukupno 12 medalja od čega su 4 zlatne, 1 srebrna i 7 bronzanih medalja.

apsolutno dominantni u Vojvodini i Srbiji - karatisti zrenjanina

Iako su osvojili najveći broj medalja u ukupnom plasmanu su zauzeli drugo mesto (po olimpijskom sistemu bodovanja) iza aranđelovačkog „Knjaza“ koji je bio uspešniji za jednu zlatnu medalju.

Novi šampioni države su: Marko Mihajlović (-57, kadet), Đorđe Salapura (-70 kadet), muška kadetska ekipa (Vuković M., Salapura Đ., Naić N., Stojšin V.) i muška juniorska ekipa (Stankov I., Pejović F., Mančev N. I Ćurić V.). Druga mesta: Stankov Ivan Treća mesta: Aleksandra Vujasinović, Nikola Mančev, Ivan Izgarjan, Filip Pejović, Nikola Naić, Marko Vuković i Vukašin Stojšin.

Fordomanija

Blizu medalje bila je Sara Olah koji je izgubila meč za bronzano odličje i osvojila peto mesto.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh