I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Kangoo jump’s: Centimetri se „tope“ na bokovima, struku i butinama

Ako ne spadate u onu grupu ljudi koji svakodnevno rado odlaze na trening, dobra vest je da postoji način da to postanete.

Kangoo jumping

Nema boljeg načina od dinamičnih kangoo treninga, uz dobru muziku i u dobrom društvu. Kangoomania je već zahvatila jedan broj Zrenjaninki, a za one koje još nisu probale kangoo jump’s, evo razloga da im se pridružite u fitnes sali Sportskog centra „Bambi“.

– Osim već poznatih činjenica o benefitima kangoo treninga, možemo se pohvaliti sa konkretnim rezultatima, koji su ostvareni uz redovne treninge i redukovanje ishrane. Sve devojke su preoblikovale svoja tela, a najveći rezultat je postigla devojka, koja je smanjila obim struka za 14 cm, obim bokova za 8 cm i obim butina za 2 cm! Izuzetno sam ponosna na nju. Takođe, sjajan rezultat je i 8 cm manje u struku, 2 u bokovima i 1 u butinama. Imamo još mnogo, mnogo izgubljenih centimetara i veoma sam ponosna sve devojke, koje treniraju kangoo – istakla je instruktorka Mirjana.

PerSu marketi

Od prošle nedelje u okviru kangoo treninga uvrštene su i vežbe za jačanje mišića stomaka i gluteusa, koje se rade sa cipelama na nogama!

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kangoo instruktorka sa licencom u SC “Bambi” je Mirjana, uvek nasmejana i puna energije, ali pre svega stručna, saosećajna i odličan motivator. Vaše je samo da se najavite (zbog ograničenog broja kangoo cipela) i dođete u SC “Bambi” subotom 18 h i nedeljom u 20 h.

Cena:

-1 trening je 350 din (200 dinara, ko ima svoje cipele)

-Mesečna članarina za 8 kangoo treninga (2 puta nedeljno, subota i nedelja) je 2.000 dinara, odnosno 1.000 dinara ko ima svoje cipele

-8 kangoo + 4 funkionalna treninga u grupi (subota i nedelja kangoo + jednom u toku nedelje funkcionalni trening) je 2.500din (1.500 ako imate svoje cipele)

Informacije:

Instruktorka Mirjana 069 290 52 55

ili fb stranica Sportskog centra Bambi

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh