I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Kangoo jumping stigao u Zrenjanin

Kangoo jumps je osmišljen od strane kanadskog dr Gregory Lekhtam, koji je imao za cilj da se ljudi sa postraumatskim oštećenjima mogu i dalje baviti nekim vidiom sporta i rekreacije.

Kangoo SC Bambi

Ovo je program, koji se sprovodi na specijalnim rolerima, koji nemaju točkove već federe štiti vaše tetive, ligamente i zglobove jer nemate direktan kontakt sa podlogom već preko rolera. Prvi put je prezentovan u Parizu 1994. kao egzibicioni sport a danas dostiže ekspanziju širom sveta. Kangoo jumps je postao poznat kada je Kim Kardashian počela da trenira ovaj sport. 

SC Bambi kangoo

I Taxi Zrenjanin

Ovaj atraktivan vid vežbanja doživeo je sinoć promociiju u Sportskom centru „Bambi“, u organizaciji Saveza za fitnes i rekreaciju Vojvodine i SC „Bambi“.

– Kangoo aktivira celo telo i ukljanja celulita, štiti zglobove, utiče na limfni sistem, podiže gluteus, podiže raspoloženje, smanjuje depresiju i samim tim vas čini srećnim. Nadam se da će ovaj vid vežbanja zaživeti i u Zrenjaninu – istakao je predsednik Saveza za fitnes i rekreaciju Vojvodine, Vojislav Tabački.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

SC Bambi

-Drago mi je što je naš sportski centar izabran za promociju ovog vida rekreacije. Ovo je pravo osveženje u svetu fitnesa. U buduće će naši sugrađani verovatno moći da treniraju kangoo jumping u Sportskom centru Bambi – istakao je direktor ovog objekta, Darko Tošić.

Ovim programom vežbanja se sagori 80% više kalorija nego sa bilo kojom drugom rekreacijom, a aktiviraju se bukvalno svi mišići na telu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh