I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Kangoo jumping stigao u Zrenjanin

Kangoo jumps je osmišljen od strane kanadskog dr Gregory Lekhtam, koji je imao za cilj da se ljudi sa postraumatskim oštećenjima mogu i dalje baviti nekim vidiom sporta i rekreacije.

Kangoo SC Bambi

Ovo je program, koji se sprovodi na specijalnim rolerima, koji nemaju točkove već federe štiti vaše tetive, ligamente i zglobove jer nemate direktan kontakt sa podlogom već preko rolera. Prvi put je prezentovan u Parizu 1994. kao egzibicioni sport a danas dostiže ekspanziju širom sveta. Kangoo jumps je postao poznat kada je Kim Kardashian počela da trenira ovaj sport. 

SC Bambi kangoo

PerSu marketi

Ovaj atraktivan vid vežbanja doživeo je sinoć promociiju u Sportskom centru „Bambi“, u organizaciji Saveza za fitnes i rekreaciju Vojvodine i SC „Bambi“.

– Kangoo aktivira celo telo i ukljanja celulita, štiti zglobove, utiče na limfni sistem, podiže gluteus, podiže raspoloženje, smanjuje depresiju i samim tim vas čini srećnim. Nadam se da će ovaj vid vežbanja zaživeti i u Zrenjaninu – istakao je predsednik Saveza za fitnes i rekreaciju Vojvodine, Vojislav Tabački.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

SC Bambi

-Drago mi je što je naš sportski centar izabran za promociju ovog vida rekreacije. Ovo je pravo osveženje u svetu fitnesa. U buduće će naši sugrađani verovatno moći da treniraju kangoo jumping u Sportskom centru Bambi – istakao je direktor ovog objekta, Darko Tošić.

Ovim programom vežbanja se sagori 80% više kalorija nego sa bilo kojom drugom rekreacijom, a aktiviraju se bukvalno svi mišići na telu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh