I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Kako se vratiti u formu posle praznika?

Praznični dani su, osim druženja sa porodicom i prijateljima, obeleženi bogatim izborom masne, slatke i kalorične hrane.

Bambi 2016

Nakon tradicionalno preteranog uživanja u hrani tokom praznika došlo je vreme za odlučno preuzimanje kontrole nad svakodnevnom ishranom . Za uspešan povratak u formu, drastična izgladnjivanja i preskakanje obroka nisu dugotrajno rešenje. Treba zasukati rukave i početi sa treninzima, odnosno fizičkom aktivnošću.

rsz_1bambi_fitnes

I Taxi Zrenjanin

Ovom prilikom Vam preporučujemo da posetite Sportski centar „Bambi“, koji nudi idealne uslove u novom prostoru za grupne treninge. Uz Life Fitness kardio program, stručni nadzor profesora fizičke kulture i fitness instruktora, možete vežbati 3 puta nedeljno po sat vremena (12 treninga mesečno), u terminima od 17  do 21h. Cena članarine je 2.000 dinara mesečno.

Bambi teretana 12

Vežbačima, koji žele individualno da treniraju na raspolaganju je i prostor od 100 m2, opremljen najsavremenijim SportsArt spravama i ostalim pratećim spravama.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Bambi 2016 2 - Copy

Radno vreme teretane je od 8 do 24 h. Cena clanarine je 1.500din mesečno – neograničen broj dolazaka. Cena jednog treninga je 250 din. 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh