I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Begej 2019 – IX kajakaška regata u subotu ispod mosta u centru grada

U Zrenjaninu će u subotu biti održana IX po redu kajakaška regata „Begej 2019“, na reci Begej ispred prostorija kajak kluba Begej, kod „supovog“ mosta, pored Vojvođanske banke – staklena kula, sa početkom prve trke u 10 časova, a zadnja u 13 časova.

Planirano je da se održe 23 trke za mlađe pionire i pionire. Kao i svake godine najzanimljivija trka biće MIX K – 2 (muško/ženska posada), koja je ujedno memorijalna, posvećena dugogodišnjem članu i sekretaru Kajak kluba Begej, Jovici Manojloviću.

U svim trkama, troje prvoplasiranih osvajaju medalje, dok prvoplasirana posada u MIX K – 2 osvaja i pobednički pehar. Kajak klub Begej će na ovom takmičenju nastupiti sa 14 takmičarki i takmičara u pet disciplina.

PerSu marketi

– Želimo da izrazimo žaljenje, s obzirom da se ovo takmičenje u Zrenjaninu održava po deveti put u nizu i okupi oko 300 takmičara iz Srbije i država iz okruženja, što nismo dobili finansijsku pomoć od lokalne samouprave na konkursu za sportske manifestacije – poručuju iz KK Begej i dodaju:.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Mi kao organizatori nećemo odustati od organizacije ovog takmičenja, obezbedićemo sredstava od donatora i sponzora kako bi se tradicija nastavila, jer smatramo da je ovo prvenstveno promocija našeg sporta sa dugom tradicijom i grada Zrenjanina.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh