I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Kajakaši ponovo na vodi – život se polako vraća u normalu (VIDEO)

Oko 15 članova Kajak kluba „Begej“ sa radošću su dočekali popuštanje restriktivnih mera i mogućnost da ponovo treniraju.

Tri poslednja dana iskorištena su za treninge na vodi, a protekli period izolacije kajakaši su kao i većina sportista iskoristili da treniraju kod svojih kuća uz video nadzor trenera. – Ergometre koje smo imali u klubu podelili smo našim najboljim takmičarima kako bi mogli što kvalitetnije da treniraju kod kuće. Sada se polako vraćamo normalnom trenažnom procesu, poštujući sve mere koje je propisao krizni štab Vlade Republike Srbije kako bi svi članovi našeg kluba bili maksimalno bezbedni  – kaže Goran Đorđević trener kajakaša.

Četiri takmičara Kajak kluba „Begej“ ove godine boravilo je na pripremama reprezentacije. Nikola Kovačević, Biljana Vukov, Nikolina Margić i Beatris Orban. Domaća i međunarodna takmičenja zasad su ili otkazana ili suspendovana najkraće do 15. juna, a jedino takmičenje koje je zasada u rasporedu je Svetsko prvenstvo u Segedinu u septembru mesecu. Na tom takmičenju „hvataće“ se preostale norme za Olimpijske igre koje su pomerene za 2021. godinu ali su i dalje pod zankom pitanja.  Više o utiscima kajakaša nakon prvog izlaska na vodu saznajte u video prilogu.

PerSu marketi

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh