I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Kajakaši Begeja treći u Temišvaru

U Temišvaru je u subotu održano međunarodno kajakaško takmičenje na kojem je, u konkurenciji 13 ekipa, učestvovao i Kajak klub Begej. Zrenjaninci su ostvarili sjajan rezultat osvajanjem 3. mesta u generalnom plasmanu.

Kajakaši Begeja posle regate u Temišvaru

Kajakaši Begeja posle regate u Temišvaru

U konkurenciji mini kajaka Jelena Filimonović osvojila je 1. mesto. U konkurenciji pionirki Jovana Delić je osvojila 2. mesto, a Jelena Filimonović je bila četvrta. Jelena i Jovana su zajedno u k-2 osvojile 2. mesto.

Marija Delić i Klara Mezei

Marija Delić i Klara Mezei

I Taxi Zrenjanin

U konkurenciji kadetkinja Klara Mezei osvojila je 2. mesto a Marija Delić je bila osma.  U K-2, u konkurenciji kadetkinja, zajedno su bile prve. 

U konkurenciji kadeta Orban Vilmoš  osvojio je 6. mesto. U konkurenciji seniora Srđan Đorđević osvojio je 3. mesto, a Goran Đorđević 4. mesto.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Vilmoš Orban

Vilmoš Orban

 

NOVO RUKOVODSTVO

Kajak klub Begej je u nedelju održao redovnu i izbornu Skupštinu, na kojoj je izabrano novo rukovodstvo. Za predsednika je izabran Goran Đorđević, a za potpredsednika Iren Mezei – Belovai.

U upravnom odboru kluba, pored predsednika i potpredsednika, nalaze se još Jožef Juhas, Darko Pavićević, Dragan Šuvački, Nebojša Hampamer i Srđan Đorđević.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh