I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Sport

Kajakaši Begeja sjajni u Beogradu i Temišvaru

Na rumunskom „Kupu Temišvara 2016“, pored Kajak kluba Begej učestvovalo još 12 ekipa iz Rumunije, Srbije i Moldavije.

Kajak

Prvog dana takmičenja trke su se održavale u K – 1 na 3.000 metara. Kajak klub Begej osvojio je šest medalja i to jednu zlatnu, četiri srebrne i jednu bronzanu. U konkurenciji kadetkinja, Klara Mezei je osvojila zlatnu medalju, Marija Delić srebrnu, a Jovana Delić je bila peta u istoj trci.

U konkurenciji kadeta Vilmoš Orban osvojio je srebrnu medalju, a u pionirskoj kategoriji Milan Zvekić srebrnu, a Nikola Kovačević bronzanu medalju. Kod pionirki Biljana Vukov je osvojila bronzanu medalju.

I Taxi Zrenjanin

Kajak 3

Drugog dana održane su trke u K – 2 na 3.000 metara, gde su ostvareni sledeći rezultati: kod kadetkinja Jovana i Marija Delić osvojile su srebrnu medalju, dok su Klara Mezei i Biljana u istoj trci bile četvrte. U pionirskoj konkurenciji Milan Zvekić i Nikola Kovačević osvojili su zlatnu medalju.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Zahvaljujući ovim rezultatima ekipa Kajak kluba Begej osvojila je i pehar za drugo mesto u ekipnom plasmanu na „Cupe Timisoara 2016“. To je ujedno bilo i prvo takmičenje ove sezone na vodi. 

DVA ZLATA U PRVOM KOLU MINI KAJAK LIGE

U Borči je održano prvo kolo mini lige Beograda, gde je učestvovalo 8 takmičara Kajak kluba Begej. Nikoleta Kočiš je osvojila zlatnu medalju u MK – 1 za uzrast 2006. godište, David Kovačević zlatnu medalju u MK – 1 za 2005. godište, Beatriks Orban srebrnu medalju u MK  -1 za 2004. godište i u MK – 2 sa Anom Horvat isto srebrnu medalju, Biljana Vukov osvojila bronzanu medalju u MK – 1 za 2003. godište.

Kajak 5

Kajak 6

Vilmoš Kopi je u trci 2004. godište MK – 1 osvojio 7. mesto, a Nikola Tatalović 14. mesto, a u MK – 2 osvojili četvrto mesto. Milan Zvekić je u kategodiji pionira 2002. godište u cilj ušao kao četvrti.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh