I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Kajakaš Nikola Kovačević se priprema za Antaliju u čamcu marke Nelo

Kajakaš Nikola Kovačević, seniorski reprezentativac Srbije, boraviće od 7. februara do 20. marta sa seniorskom reprezentacijom Srbije na pripremama u Antaliji.

On će se do polaska u Tursku pripremati u fitness centru „Mladost“, kao i u teretani Kajak kluba Begej. Zimski dani ga nisu omeli da već krene sa veslanjem na Begeju.

Naredna takmičarska sezona je za Nikolu veoma bitna, s obzirom da se krajem jula održava i Svetsko prventvo za mlađe seniore i juniore. Nikola ima realne šanse da izbori odlazak na Svetsko prvenstvo, a pored njega, u kategoriji juniorki, šansu za odlazak na isto takmičenje imaju i talentovane Biiljana Vukov i Beatrix Orban.

I Taxi Zrenjanin

Beatrix Orban i Nikola Kovačević

– Nikola je pred kraj prošle, kao talentovani reprezentativac, dobio od Kajakaškog saveza Srbije najnoviji kajak jednosed marke Nelo. Radi se o renomiranom proizvođaču, a u Nelo kajacima takođe veslaju svetski i olimpiski takmičari. Zahvaljujući tome je dobio još veći motiv za rad i napredak. Kajakaški savez Srbije ulaže velike napore da pomogne klubovima, naročito poslednjih godina, gde su kajakaški klub Begej prepoznali kao klub sa velikim potencijalom. Zahvalnost Savezu je neizmera, jer se radi o skupocenoj opremi, koju naš klub ne bi mogao da kupi – poručuju iz KK Begej.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh