I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Kajakaši Begeja osvojili četiri medalje na Otvorenom prvenstvu Vojvodine

Otvoreno prvenstvo Vojvodine u kajaku za kategorije pionira, kadeta, juniora i seniora održano je na jezeru Tikvara u Bačkoj Palanci od nedelje, 5. avgusta, do utorka, 7. avgusta. Kajakaši Begeja su na ovom takmičenju potvrdili kvalitet osvojivši 4 medalje – od toga 2 srebrne i 2 bronzane.

Otvoreno prvenstvo Vojvodine je bilo ujedno i izborno takmičenje za reprezentaciju mlađih selekcija za odlazak na takmičenje olimpiskih nada, koje se ove godine održava u Poljskoj u sempembru.

Kajak klub Begej je na Otvorenom prvenstvu Vojvodine učestvovao sa 12 takmičara i osvojio 4 medalje, od toga 2 srebrne i dve bronzane.

I Taxi Zrenjanin

Medalje su osvojene u k – 2 za kadetkinje u sastavu Biljana Vukov i Beatrix Orban na deonici od 500 metara i 1.000 metara, dok su za juniorke veslale Biljana Vukov i Klara Mezei na deonici od 200 metara i 1.000 metara, a najveći pojedinačni uspeh napravili su Biljana Vukov, Milan Zvekić i Nikola Kovačević, koji su svojim rezultatom  ostvarili normu za ulazak u reprezentaciju mlađih selekcija, koji će već od nedelje biti na pripremama na Borkovačkom jezeru sedam dana.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Biljana Vukov je u kadetskoj konkurenciji u k – 1 na 1.000 metara osvojila 5 mesto, dok je Milan Zvekić na istoj deonici osvojio 6 mesto, a u k – 1 na 500 metara osvojio 7 mesto. U pionirskoj konkurenciji u k – 1 na 500 metara Vilmoš Koipi je osvojio 5. mesto, dok je kod devojčica Beatrix Orban osvojila prvo mesto u k-1 na 500, dok je na 1.000 metara osvojila 6 mesto. Kod Juniora

Nikola Kovačević je u k-1 na 1000 metara osvoji 7 mesto, dok je na istoj deonici za seniore osvojio 5 mesto.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh