I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Kajakaši Begeja osvojili četiri medalje na Otvorenom prvenstvu Vojvodine

Otvoreno prvenstvo Vojvodine u kajaku za kategorije pionira, kadeta, juniora i seniora održano je na jezeru Tikvara u Bačkoj Palanci od nedelje, 5. avgusta, do utorka, 7. avgusta. Kajakaši Begeja su na ovom takmičenju potvrdili kvalitet osvojivši 4 medalje – od toga 2 srebrne i 2 bronzane.

Otvoreno prvenstvo Vojvodine je bilo ujedno i izborno takmičenje za reprezentaciju mlađih selekcija za odlazak na takmičenje olimpiskih nada, koje se ove godine održava u Poljskoj u sempembru.

Kajak klub Begej je na Otvorenom prvenstvu Vojvodine učestvovao sa 12 takmičara i osvojio 4 medalje, od toga 2 srebrne i dve bronzane.

Fordomanija

Medalje su osvojene u k – 2 za kadetkinje u sastavu Biljana Vukov i Beatrix Orban na deonici od 500 metara i 1.000 metara, dok su za juniorke veslale Biljana Vukov i Klara Mezei na deonici od 200 metara i 1.000 metara, a najveći pojedinačni uspeh napravili su Biljana Vukov, Milan Zvekić i Nikola Kovačević, koji su svojim rezultatom  ostvarili normu za ulazak u reprezentaciju mlađih selekcija, koji će već od nedelje biti na pripremama na Borkovačkom jezeru sedam dana.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Biljana Vukov je u kadetskoj konkurenciji u k – 1 na 1.000 metara osvojila 5 mesto, dok je Milan Zvekić na istoj deonici osvojio 6 mesto, a u k – 1 na 500 metara osvojio 7 mesto. U pionirskoj konkurenciji u k – 1 na 500 metara Vilmoš Koipi je osvojio 5. mesto, dok je kod devojčica Beatrix Orban osvojila prvo mesto u k-1 na 500, dok je na 1.000 metara osvojila 6 mesto. Kod Juniora

Nikola Kovačević je u k-1 na 1000 metara osvoji 7 mesto, dok je na istoj deonici za seniore osvojio 5 mesto.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh