I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Sport

Kajakaši Begeja ekipno treći na regati u Senti

Tradicionalna međunarodna regata, održana je u Senti, povodom „cvetanja“ Tise. Kajakaši Begeja su osvojili jedno zlato, dva srebra i tri bronze, kao i pehar za ekipno treće mesto.

U konkurenciji mlađih pionirki, Bojana Kojčić i Anastazija Hegediš osvojile su u MK – 2 bronzanu medalju. Kod kadetkinja, Biljana Vukov osvojila je srebrnu medalju, do je u K-2 sa Beatrix Orban osvojila zlatnu medalju.

Kod kadeta Milan Zvekić je u K – 1 osvojio bronzanu medalju. Kod juniorki Klara Mezei i Biljanov Vukov su u K-2 osvojile srebrnu medalju. Kod juniora Nikola Kovačević i Milan Zvekić su u K – 2 osvojili bronzanu medalju.

Fordomanija

Ovo takmičenje je bilo i uvertira pred prvenstvo Vojvodine, koje će biti i izborno takmičenje za reprezentaciju mlađih kategorija za odlazak u Poljsku, na takmičenje olimpiskih nada.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Prvenstvo Vojvodine će biti održano početkom avgusta u Bačkoj Palanci, a iz Kajak kluba Begej će učestvovati Biljana Vukov, Beatrix Orban, Milan Zvekić i Nikola Kovačević.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh