I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Sport

Zlato i dve bronze za kajakaše Begeja na Bosutu

Na reci Bosut, u Višnjićevu, održano je 4. kolo mini lige Srbije, na kojem su takmičari Kajak kluba Begej osvojili tri medalje – jednu zlatnu i dve bronzane, kao i tri četvrta mesta. 

Najbolji takmičar Kajak kluba Begej, David Kovačević, osvojio je kao i u prethodna dva kola, zlatnu medalju u kategoriji 2005. godište. Konkurenciju je nadmašio za više dužina čamca!

Dve bronzane medalje osvojile su Beatrix Orban u kategorimi mk – 1 2004. godište i Nikoleta Kočiš u kategoriji mk – 1 2007. godište.

Fordomanija

Zapažen rezultat ostvario je i Maksimilijan Hamond osvojivši 6. mesto mk – 1 za 2007. godište. Četvrta mesta osvojili su u svojim trkama Vilmoš Kopi u kategoriji mk – 1 2004. godište i zajedno sa Nikolom Tatalovićem u mk – 2, kao i David Kovačević sa Matijom Bajkučinom u mk-2 2005.godište.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Na takmičenju su još učestvovali Bojana Kojčić, Ana Đumić i Ana Horvat. Ovim takmičenjem je završena mini liga Srbije, a takmičari KK Begej se vredno spremaju za prvenstvo Vojvodine i prvenstvo Srbije. Oba takmičenja će biti održana u Bačkoj Palanci, u prvoj i drugoj polovini avgusta.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh