I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Sport

Juniorska odbojkaška reprezentacija Srbije nastavlja pripreme u Zrenjaninu

Muška juniorska reprezentacija Srbije doputovala je danas (subota, 21. april) iz Kragujevca u Zrenjanin, gde će obaviti drugi deo priprema za turnir F grupe II runde kvalifikacija za XXVI EP 2018, koji će se odigrati 26 – 28. aprila u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu.

Posle deset dana treninga u dvorani Šumarice u Kragujevcu, juniori Srbije će se preseliti u Zrenjanin. Vladimir Vasović, prvi trener juniora Srbije na raspolaganju ima 16 igrača.

Rivali juniorima Srbije u Zrenjaninu biće Portugalija i Norveška, a pobednik će izboriti plasman na prvenstvo Evrope.

Fordomanija

Muška juniorska reprezentacija Srbija biće slobodna u 1. kolu turnira F grupe II runde kvalifikacija za XXVI EP 2018, koji će se odigrati 26 – 28. aprila u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu. Juniori Srbije će prvi meč odigrati u petak, 27. aprila od 20.00 časova u okviru 2. kola, protiv Norveške. Srbija će u poslednjem, 3. kolu, u subotu, 28. aprila, igrati protiv Portugalije od 20.00 časova.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Plasman na EP izboriće pobednici 8 grupa, dok će drugoplasirane selekcije izboriti plasman u III rundu (28. jun – 1. jul) kvalifikacija, iz koje će plasman na prvenstvo Evrope izboriti pobednici obe grupe.

JUNIORI – XXVI EP 2018. – II RUNDA KVALIFIKACIJA (26 – 29. APRIL):

F GRUPA – ZRENJANIN (KRISTALNA DVORANA), SRBIJA (26 – 28. APRIL):

Supervizor CEV: Ante Matijaca (Hrvatska). Sudijski delegat: Gžegorž Jasina (Poljska). Sudije: Hristos Maifoshis (Kipar), Sadetin Deneri (Turska), Tomaš Buhar (Češka), Eva Tomec (Slovenija), Dominga Lot (Italija), Kristijan Dženitrini (Engleska).

1. KOLO – ČETVRTAK, 26. APRIL:

SRBIJA SLOBODNA.

PORTUGALIJA – NORVEŠKA 20.00

2. KOLO – PETAK, 27. APRIL:

SRBIJA – NORVEŠKA 20.00

3. KOLO – SUBOTA, 28. APRIL:

SRBIJA – PORTUGALIJA 20.00

Plasman na EP izboriće pobednici 8 grupa, dok će drugoplasirane selekcije izboriti plasman u III rundu (28. jun – 1. jul), iz koje će plasman na prvenstvo Evrope izboriti pobednici obe grupe.

XXVI EP 2018. u konkurenciji juniora (do 20 godina) odigraće se 14 – 22. jula u Hagu i Ejdeu, u Holandiji, i Kortrajku u Belgiji. Na prvenstvu će igrati igrači rođeni 1999. i mlađi. Odlukom Administrativnog Borda CEV, neće se ubuduće organizovati kvalifikacioni turniri mlađih kategorija za učešće na Svetskim prvenstvima, već će se učesnici određivati na osnovu plasmana na Evropskim prvenstvima.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh